IMG_4427[1].JPG

Find ind til din sjæl og kernen i dig selv igen.

Udlev dit fulde potentiale

Kære dig.

Jeg hedder Sandie og jeg arbejder med mennesker der er kommet på afveje i deres liv. Jeg hjælper dig med, at skabe det liv du drømmer om. Vil du læse mere om coaching, gå du blot på opdagelse her på siden.

SPXP6854[1].PNG

Hvem er jeg?

Jeg er certificeret coach fra Sofia Manning i 2020.

Jeg er uddannet assistent med speciale i offentlig administration og har arbejdet med løn- og personale, HR, jobcenter og som sagsbehandler. Jeg har min egen virksomhed, hvor jeg er livscoach og har kvinder i forløb, der gerne vil være den bedste udgave af sig selv.

I skrivende stund er jeg coachtræner for nye studerende ved Sofia Manning. Hvor jeg støtter, motiverer og giver dem feedback, så de kan komme ud og blive nogle dygtige coaches og udleve deres drømme.

Jeg har arbejdet med mennesker i en eller anden form hele mit liv. Det jeg arbejder med i dag, har altid boet dybt inde i mig. Men jeg har selv været på afveje i mit eget liv. Jeg har oplevet konsekvenserne af, at leve et liv hvor jeg ikke mærkede mig selv. Hvor jeg gjorde som alle andre og altid satte mig selv i sidste række.

 

Jeg starede voksenlivet med, at blive mor til min skønne datter som 19-årig. Hvorefter vi kæmpede i årevis i fertilitetsbehandling med, at få vores søn. Jeg knoklede og knoklede. For, at bevise, rumme, fylde mere ind og flere ting på, så jeg kunne leve det der rigtige liv. Jeg mærkede det bare aldrig. Uanset hvor meget jeg fyldte ind i vores liv - så kom den der ægte følelse af tilfredshed aldrig.

Alt dette betød, at jeg både har været igennem skilsmisse, stress, angst og depression. Disse ting er, efter min overbevisning symptomer på, at vi ikke lever et liv i overensstemmelse med vores sande værdier.

 

Så jeg har altså selv gået vejen. Taget skridtene. De vigtige skridt, der skulle til for, at udleve mine drømme og være den bedste udgave af mig. Var det let? - NEJ, men jeg VED nu at det kan lade sig gøre. Og faktisk UDEN, at knokle!

 

Jeg er også af den overbevisning, at vi kan alt vi drømmer om. Jeg hjælper dig med, at sætte lys på dine fasttømrede mønstre. Dine gamle overbevisninger som forhindrer dig i, at leve det liv du drømmer om. Jeg hjælper dig med, at tage de nødvendige skridt mod et bedre liv. 

Hvad er det bedste der kan​ ske ved, at tage hånd om dig?

“Viljen til at ville, skaber evnen til at kunne"

IMG_E4413[1].JPG

DU KAN BOOKE EN GRATIS KEMI-SAMTALE HER

Jessensgade , 

26 20 52 29